به گفته وي اين بنا حدود 180 سانتي متر پايين تر از سطح زمين ساخته شده و با گذر از 8 پله به سمت پايين ميتوان به بينه هشت ضلعي حمام دست يافت.
وي تاکيد کرد:اين بخش حمام با مصالح آجري بنا ساخته شده و با سقف گنبدي مزين به کاربنديهاي زيبا، سوار بر طاق بنديهايي است که در چهار ضلع کوچک بينه ساخته شدهاند.
محمدي افزود: طاق هاي نيم دايره اي رختکن ها در چهار ضلع بزرگ بينه و روشنايي بزرگ که حدود 120 سانتي متر قطر دارد در بخش ديگر بينه موجود هستند. همچنين با گذر از راهروي کنار بينه مي توان به گرمخانه هشت ضلعي حمام که پوشش گنبدي و روشنايي بزرگي دارد رسيد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي وگردشگري آذربايجان شرقي در مورد تغييرات و آسيب هاي وارد شده به بنا گفت: پله هاي ورودي آتشخانه به دليل تجمع زباله و تخريب سقف آن کاملا پوشيده شده، ديوارهاي داخلي بنا با ملات سيمان سفيد اندود و قسمتي از ديوارهاي داخلي بينه و گرمخانه با مصالح جديد کاشي کاري شده است.
وي تصريح کرد: نماي آجري بنا فرسوده شده و در حال تخريب است و اين مساله لزوم توجه جدي و سريع به اين حمام را دوچندان ميکند.
محمدي در پايان با اشاره به متروکه بودن حمام نعمت آباد در حال حاضر گفت: بناها جزيي از تاريخ و پيشينه هر کشوري هستند و بناهاي تاريخي متعددي در منطقه ما وجود دارد که بايد با جديت نسبت به حفظ و احياي آنها و انتقال به نسل هاي آينده اقدام کنيم.
با بازسازي حمام و بهسازي محيط اطراف آن مي توان آن را به مرکزي فرهنگي تبديل کردتا قشرهاي مختلف مردم خصوصا جوانان بتوانند از آن به بهترين شکل بهره ببرند./106
انتهای پیام/